Persbericht 06-09-18

Start Gemist

Jochen Tratsaert 06-09-18

Met deze titel kunnen we twee kanten uit. KSV Bredene heeft, op verplaatsing in Eernegem, de start van de competitie half gemist. De kustploeg kwam niet verder dan een score-loos gelijk spel. Jochen Tratsaert, met zijn 35 jaar de senior van KSVB, was erbij, niet op het veld, maar als supporter aan de zijlijn.
“Eén oefenmatch en zeven minuten hebben mijn voorbereiding geduurd”, zegt Jochen Tratsaert. “Dan werd ik uitgeschakeld door een peesscheur, die me weken aan de kant hield. Ik kan al lopen, maar nog niet voluit tegen een bal trappen. Hopelijk kan ik volgende week hernemen bij de beloften. Ik ben toe aan mijn laatste jaar en ik wil daar niets, of toch zo weinig mogelijk, van missen. Daarom was ik ook present in Eernegem, waar de jongens in de eerste helft de kansen gemist hebben en op het einde gelukkig mochten zijn met één punt. Een match duurt negentig minuten, ook voor sterke ploegen. Onze tegenstanders van zondag, nieuwkomer Keiem, kan daar van meespreken. Ze beperkten de schade tegen titelfavoriet Diksmuide tot 1-2 en sloegen dan toe met de gelijkmaker. Het kan ons ook overkomen. We zijn zeker gewaarschuwd.”