• NIEUWSBRIEF •

MAART 2019

Beste leden en sympathisanten,

Het is van horen zeggen “rijd voort maar zie om”. Zoals je straks kunt lezen loopt het zeker niet slecht op KSV BREDENE, maar we moeten blijven opletten en rustig verder werken. Voor iedereen goed doen kunnen we niet maar we zullen het wel proberen.

Zowel bij de heren als bij de dames blijven we lekker bovenin onze rol spelen. Ook onze beloften bij zowel heren als dames doen het goed dit jaar.

Bij de dames zijn Greg en Sarah nog volop bezig met het samenstellen van de kern, meer nieuws in onze volgende nieuwsbrief.

Bij de heren verlaten Mo Tahiri (Wervik) en Bren Vandecasteele (Oudenburg) onze club, we wensen hen dan ook veel succes in hun nieuwe uitdaging. Voor Jochen Tratsaert komen de schoenen aan de haak te hangen. Jochen heeft vele jaren het shirt van onze club gedragen en zijn hem dan ook dankbaar voor zijn jarenlange inzet en hopen hem in onze vereniging te houden. Bedankt Jochen!

Ons huiswerk is nog niet af maar hebben reeds onderstaande vervangers :

Sam Vanthomme

Doelman

Sam speelt reeds 2 jaar bij onze beloften en krijgt nu de kans om zich volwaardig te manifesteren bij de A-ploeg.

 

Tyrone Ryckeman

Verdediger/middenvelder

Tyrone begon op 4-jarige leeftijd bij KV Oostende en bleef er t.e.m. de U17 lichting. Hij speelde nog 2 jaar bij Roeselare en kwam zo terecht bij de eerste ploeg van Eernegem.

Tiebe Vandekerckhove

Aanvaller ​​​​​​​

Tiebe begon zijn voetbalcarrière bij KEG Gistel. Daarna volgde de overstap naar KV Oostende om vervolgens af te sluiten op elite niveau bij de U17 van Cercle Brugge. Na vier jaar SK Eernegem besloot Tiebe om de stap te zetten naar onze vereniging.

 

 

Na nieuwjaar hebben verschillende jeugdploegen zich een reeks hoger ingeschreven ten koste van de resultaten. Als vereniging blijven we achter deze beslissing staan omdat dit beter is voor de toekomst van het kind. Winnen is leuk maar zeker niet alles! Ons plafond in de bekerwedstrijden hebben we intussen ook bereikt, we denken dat iedereen dit goed gedaan heeft.

Daarom aan alle jeugdtrainers nog een klein duwtje en jullie kunnen terugblikken op een mooi seizoen.


Bedankt Hans, Christiaan, Kenny, Maxime, Werner, Edwige, Mike, Dimitri, Nick,Greg, Jason, Maarten T, Patrick, Glenn, Maarten G, Kevin, Steve W, Bren, Steve V, Benny, Jason, Jean, Martin en Johan om dit te verwezenlijken.

In maart-april zullen er terug evaluaties gebeuren en zullen we ook communiceren naar het nieuwe seizoen toe.

Na deze evaluaties volgt een brief waarin we het lidgeld zullen meedelen.

 

Martin Neesman is sinds kort de vervanger van Werner als trainer bij de gewestelijke U17 ploeg.

Zelf was hij speler in de regio van Amsterdam tot aan de beloftes maar moest dan wegens beroepsomstandigheden zijn activiteiten stoppen.

In 2008 is hij gestart als trainer bij de allerkleinste spelertjes om zo alle stappen te overlopen bij de jeugd. Hij deed dit bij clubs als Tempo Overijse, KV Oostende en SK Eernegem.

 

! Van harte welkom Martin !

Zoals steeds hebben we terug heel wat mensen mogen ontvangen in onze kantine na verschillende evenementen omtrent de wedstrijden van de eerste ploegen, een duidelijk signaal dat Bredene leeft.

Onze eerste quiz met dank aan quizmaster Joey Vanhoecke was een groot succes en zal zeker niet de laatste zijn.

Met verdiende winnaar  “ de retro runners” als gevolg.

Naast amusement binnen de club mogen we terug fier zijn op onze Gaelle Nierynck die het goed doet bij de Yellow Flames en onlangs enkele keren onze beide dames ploegen versterkte.

Heel belangrijk! Aangezien het als vereniging niet simpel is om te overleven zijn evenementen super belangrijk geworden.

Daarom de beslissing om dit jaar een party squad samen te stellen.

Met Mike, Mario, Bjorn, Bart, Maikel, Nele en Els hebben we een stevig team kunnen vormen.

30 MAART 2019


NOCH EINMAL LOSGEHEN


STAF VERSLUYS CENTRUM

04 MEI 2019

 

UNDERGROUND 

HOUSE PARTY

 

KANTINE KSV BREDENE 

CLUB 13

GOLDEN PALACE BALL

17 april 2019

Tussen ons feestgedruis is er ook nog het jaarlijks evenement van onze voorzitter, dit jaar terug met twee genomineerden van KSV Bredene. En ja, het was een eerlijke stemming.

 

! Proficiat Sarah en Mo met jullie nominatie !

Gala: 125 euro (incl.)
Golden Palace Club: 25 euro (incl.)

Programma
18.00u Ontvangst
18.30u Receptie
19u30 - 22u Spektakeldiner (4 gangenmenu) en verkiezing ‘Golden Palace Ball’
22u30 Optreden van Sam Gooris
23u45 - 5u ‘GOLDEN PALACE CLUB’ met verschillende dj's

reguliere dranken inclusief van 18u30 tot 23u!

hieronder nog wat info over ons zomerkamp en keeperstage.

Ons zomerkamp zullen we dit jaar terug zelf organiseren, de keeperstage is een samenwerking met WestSave.

Een mooi voorbeeld van onze familiale vereniging! Op 9 maart stonden er vier Pattientjes op het wedstrijdblad bij de U8 op Westende.

Alvast bedankt voor het tot nu toe fijne jaar