• ONE OF THE POSTS •

Wedstrijden 01-02 december 2018

Heren A: KFC Lichtervelde - KSV Bredene   1-2

Met de topper Varsenare-Heist in het achterhoofd kon Bredene een mooie zaak doen bij winst.

De eerste 20 minuten waren er kleine kansen voor Bredene maar scoren lukte niet en het niveau van de wedstrijd zakte zienderogen.

Buiten de vele duels was er dan ook weinig te beleven, tot minuut 43!

Bredene zette geen druk op de bal waardoor Willaert kon scoren met een mooie trap aan de rand van de 16.

 

Onze heren beseften aan de rust dat het beter moest en dit door een snellere balcirculatie.

Bredene voerde de druk op en miste kans na kans mede door enkele puike reddingen van doelman Denys.

Dit duurde tot minuut 73 toen Debeer een vrije trap op het hoofd van Luissint schilderde.

Die kopte met een ware buffelstoot voorbij de doelman.

KSV bleef geloven in de overwinning zelfs na de rode kaart van Kimpe 10 minuten voor tijd.

Juist op het moment dat iedereen dacht dat het bij een gelijkspel zou blijven krulde Debeer een vrije trap eeuwig mooi in de winkelhaak.

Knappe afsluiter van een zenuwachtige wedstrijd!

 

Op de 15de speeldag krijgt het ongeslagen Bredene de buren van De Haan op bezoek, een wedstrijd waar beide ploegen steeds naar uitkijken.

Hopelijk een blij weerzien met onze ex-trainer Kris Brackx!

Dames A: SW Ladies Harelbeke - KSV Bredene   2-0

Onze A ploeg was maar met 11 en Joke belde nog ziek af voor de match. Gelukkig speelde onze B ploeg niet ver en vroeger, waardoor er nog 3 speelsters nipt op tijd konden aansluiten. 

De match kon niet slechter starten, na 10 minuten krijgt Céline Vanheste een rode kaart. Een diepe bal op hun spits (die vlgs ons en veel toeschouwers offside stond), Céline raakt al dan niet de doorgebroken speelsters aan en direct rood want speelsters was alleen op de goal af. Wij verder met 10 en enkele minuten later werd het 1-0. Verder heel veel strijd de 1e helft van onze kant, veel duels werden gewonnen en we kregen toch enkele kansjes. Maar de verdiende gelijkmaker konden we jammer genoeg niet scoren. 

2e helft merkte je dat we veel energie hebben verbruikt de 1e helft. Een uitstekende Cindy Mundorff en Tiffany Ryckewaert in de goal behoeden ons van een grotere achterstand. We geraken niet meer aan hun goal en verliezen uiteindelijk met 2-0. 

Maar toch verlaten we Harelbeke met opgeheven hoofd. Denk qua duels en inzet was het onze beste match van het jaar. En heel veel respect voor de B speelsters die ons geholpen hebben.

Volg ons via Facebook