• ONE OF THE POSTS •

Wedstrijden 01 - 03 & 6 februari 2019

Dames A: Heist - KSV Bredene  3-1

Vandaag de topper tegen Heist, de heenmatch werd nipt verloren met 0-1. Het was terug puzzelen voor trainer Michael met het uitvallen van Tiffany Ryckewaert, gelukkig kon Kjenta Cattoor meedoen.

Match kon niet slechter beginnen, na 6 minuten stond het al 2-0 voor Heist. Na een kwartier begonnen we beter te spelen en kregen we wel enkele kansjes. In minuut 30 krijgen we nog de grootste kans, Alaia Chaffart werd gehaakt in de zestien en penalty voor Bredene. Sarah Metsu knalt de penalty keihard tegen de deklat en we gaan met 2-0 de kleedkamers in.

2e helft is bijna een kopie van de 1e helft, veels te rap krijgen we de 3-0 binnen. Voetballend zijn we de betere ploeg, maar scoren lukt ons zo moeilijk dit seizoen. Na een handspel krijgen we nog een penalty, die Sarah Metsu kan omzetten en zo eindigt de match op 3-1.


Volgende week terug een topper tegen Staden.

Heren A: Heist - KSV Bredene   2-1

Onze herenploeg begon dan om 15h aan hun match tegen Heist. Het stond lang 1-1, maar in de 85e minuut kon Heist de winnende goal scoren. Doelpunt Bredene: Xavier Luissint

 

Zo komt er een eind aan de prachtige reeks zonder te verliezen en springt Varsenare naar de 1e plaats.

U8 bekerwedstrijd: KSV Bredene - Harelbeke

Een mooie wedstrijd op een natte woensdagavond in Bredene, de tegenstander liet vanaf de aftrap voelen dat ze niet gekomen waren om cadeaus uit te delen , en zette onmiddellijk druk 
Het niveauverschil uitte zich vooral op de snelheid van uitvoering , maar onze gasten zette daar een goede inzet en veel wilskracht tegenover.
Het meeste deel van het balbezit was voor Harelbeke maar toch lukte het ons  om geregeld ook een mooie aanval op te zetten, dit resulteerde voor de supporters toch in een aangename pot voetbal. 
Ik zou de gasten toch een dikke proficiat willen wensen om nooit het hoofd te laten hangen en steeds te  proberen hun voetje naast de tegenstander te zetten.
!Top! 
De trainers Werner en Edwige

Volg ons via Facebook