• ONE OF THE POSTS •

Wedstrijden 04-05-06 januari 2019

Dames A:

VV Koekelare - KSV Bredene   1-7

Met de heenmatch in gedachten en het uitvallen van Audrey kort voor de match (veel beterschap Hallaert Leroy) waren we toch wat zenuwachtig voor deze match.

Match kon niet beter starten, Sarah Metsu kon na 5 minuten al scoren op assist van Tiffany Ryckewaert. Koekelare had ook enkele kansjes, maar Tiffany Ryckewaert was alert! We scoren de 0-2 via Alaia op assist van Lisa Quartier. De 0-3 was een corner van Lisa Quartier die Sarah Metsu kan binnenkoppen en kort voor de rust scoort Tatjana Ryckewaert een prachtige goal op assist van Joke Van de Velde.

2e helft kampeerden we op de helft van Koekelare. 0-5 was van Lisa Quartier terug op assist van Tiffany Ryckewaert. 0-6 penaltyfout op Alaia Chaffart, Tatjana Ryckewaert scoort. 0-7 Sarah Metsu met de assist op Lisa Quartier. Koekelare kan nog de eerredder scoren, 1-7. Jammer genoeg speelde de scheidsrechter vandaag ook een hoofdrol, met langs beide kanten te zwaaien met onnodige kaarten.

 

Sterke match, wetende dat we nog heel veel kansen gemist hebben.

Op naar volgende week tegen Moerkerke.


Heren A:

SP Keiem - KSV Bredene   1-2

De heren kregen als eerste verplaatsing van het nieuwe jaar Keiem op de menu.

Ondanks de vele inspanningen van de mensen daar, de slechtste accommodatie van de reeks.


Beide ploegen starten rustig aan de wedstrijd tot Koen na een kwartier het overzicht niet kon bewaren en vergat af te leggen voor doel. Dit was ook het enige wat Bredene kon brengen in het eerste halfuur want het was zeker geen goede eerste helft.

Enkele minuten na de kans van Koen was er een goeie redding nodig van Sofean op schot van Demeyere. Op het halfuur miste diezelfde Demeyer een open kans die Jochen nog net van de lijn kon glijden. Na 35 minuten toch terug een kans voor Bredene, redding van Sterckx op trap van Vanclooster na voorzet van Tahiri. Net voor affluiten was er opnieuw een goeie redding nodig van Sofean in een 1 tegen 1 situatie.

0-0 aan de rust, voor Bredene zeker geen slechte zaak na het geleverde spel.


Na  de rust toch een ander Bredene dat vooral terug probeerde te voetballen. Dit resulteerde ook in de 0-1 na corner van Debeer, doorgekopt door Luissint, afgewerkt door Vanclooster. Zo kregen de heren terug controle over de match.

Naar het einde toe gebruikten we terug teveel de lange bal wat voor druk zorgde en 20 minuten voor tijd was het kassa toen Demeyer toch z’n doelpunt kon meepikken na een doorgekopte inworp. Beide ploegen leken tevreden met een gelijkspel tot Xavier in de laatste minuut attent een afgeweken bal van Tahiri kon binnen tikken.

Zo konden de heren nog een onverwachte overwinning in de wacht slepen!


Door deze overwinning komen de heren op de 1ste plaats na 17!! Wedstrijden zonder verlies.


En wie komt er volgende week naar Bredene??

Jawel, de nummer 2 Varsenare voor een onvervalste topper.

Graag iedereen op post, zondag 13/01 om 15u te Bredene voor zoals Mike zegt

Brèninge-Varsunoare!


Dames B:

KSK Wenduine - KSV Bredene   4-0

We hadden vandaag op papier een haalbare kaart . De eerste helft was er één om heel snel te vergeten. We kwamen telkens een stap tekort en onze tegenstaander was gewoon harder en sneller op de bal . Te veel spelers die onder hun niveau waren .En met het uitvallen van Laura zag ik ook mijn ervaring in de verdediging wegvallen . De 2de helft was iets beter maar toch konden we geen vuist maken. Niet dat Wenduine beter was maar gewoon ons voetbal was niet goed en we kwamen overal dat stapje tekort. Ik hoop dat we dit kunnen plaatsen onder de noemer een totale off day want dit was het wel .

 

Hopelijk kunnen we volgende vrijdag ons herpakken tegen harelbeke en terug vechten voor die 3 punten .

Volg ons via Facebook