• ONE OF THE POSTS •

Wedstrijden 1-2-3 maart 2019

Dames A: SK Reningelst - KSV Bredene   0-3

Dames B: KVK Avelgem - KSV Bredene   0-4

0-1 Gaëlle Nierynck
0-2 Gaëlle Nierynck
0-3 Tizjana Osaer
0-4 Gaëlle Nierynck

 

Iedereen een mooie match gespeeld met een mooi resultaat en een dikke proficiat aan Kelsey Schoutteet die de netten kan proper houden als veldspeler.
Op naar volgende week en terug voor de 3 punten gaan tegen Veurne. 
Dikke merci aan Gaëlle Nierynck om ons mee te helpen aan de zege, hopelijk tot vrijdag tegen Veurne.


Eigenlijk ben ik nog iemand vergeten die altijd klaar staat om ons te helpen, Lisa Quartier, bedankt meid! Een top mentaliteit en een echte ploegspeler! Top

Heren A: Club Roeselare - KSV Bredene   0-2

Belangrijke match voor de heren van Bredene. Blijven we meestrijden in de top drie of haken we af en stellen we enkel nog onze eindronde veilig?

 

We misten enkele belangrijke pionnen maar geen nood, we hebben wapens genoeg om dit op te vangen. Hierdoor enkele nieuwe namen op het wedstijdblad. Yentl Allebosch van onze beloften en de terugkeer van Joey Vanhoecke.

 

Beide ploegen keken rustig de kat uit de boom tot in minuut 24 toen Dylan een kans miste alleen voor de doelman op pas van Mo.

Onze Robbe besliste dan maar om beter te doen en kopte 4 minuten later Bredene op voorsprong na een doorgekopte inworp.

Roeselare kon weinig gevaar brengen of het was op stilstaande fases via Bram Helin, het was echter Bredene dat nog een mooie kans kreeg maar de verdediger van Roeselare redde het schot van Kimpe (na mooie actie Dylan-Mo) op de doellijn.

 

Na de rust terug een rustig begin maar onze verdediging kwam onder druk te staan, echter zonder gevaar.

Op het uur diende Robbe het veld te verlaten wegens een blessure, zo mocht Joey zijn lang verwachte debuut maken na z’n blessure.

Enkele minuten later was het de beurt aan Mo die zich diende te vervangen door Gombert.

Efkes herschikken dus voor de heren. Bredene liet het initiatief over aan Roeselare en gokte op de omschakeling. Dit bracht uiteindelijk op met een laat penalty doelpunt van Jurgen Debeer net voor affluiten.

 

Met een 0-2 overwinning kunnen de heren met een goed gevoel richting de topper tegen Rumbeke waar we de tweede periode kunnen pakken.

 

!Iedereen op post, zondag 10 maart om 15u!

Volg ons via Facebook