• ONE OF THE POSTS •

Wedstrijden 19, 20 & 21 oktober 2018

U17A: FCE Kuurne A - KSV Bredene A   0-1

Vandaag was het een gesloten wedstrijd .Met in de eerste helft veel middenveld spel en weinig of geen kansen dus gingen we rusten met een 0-0 stand op het bord . De 2de helft was van het zelfde niveau veel duels werden uitgevochten op het scherp van de snee , Toch konden we verdiend of niet op voorsprong komen door jamay die de bal mooi in het hoekje legde.. Terug een top prestatie van de ganse ploeg en op naar volgende week voor de topper tegen Steenbrugge . Doelpunt : Jamay

Heren A-kern:  KSV Bredene - SK Spermalie-Middelkerke   3-0

Zaterdag kregen de heren van Bredene de laatste uit de stand over de vloer. De manschappen van trainer Johnny Nierynck waren op hun hoede om zich niet te laten verrassen in deze wedstrijd.
De eerste 10 minuten verliepen nog wat moeizaam maar in minuut 12 was het al bingo toen Dylan op sublieme wijze een scherpe voorzet van Mo in doel devieerde. Halfweg de eerste helft was er nog een mooie kans voor Kimpe maar die besloot naast het doel. Op het half uur was het terug bingo na doorsteekbal van Kimpe, afgewerkt door Dylan.

2-0 aan de rust, Bredene op rozen.
Niet te lang wachten met afmaken dachten de heren en in minuut 55 was het prijs toen opnieuw Dylan de 3-0 op het bord bracht. Dit keer na doorkoppen van Jochen op corner van Debeer. Wedstrijd gespeeld en Bredene speelde mooi uit richting de tweede plaats.
Deze week terug een wedstrijd op zaterdagavond, dit keer tegen de favoriet voor de titel KSV Diksmuide.

Dames B: KSV Bredene B - BS Westhoek B   14-1

Met op papier een haalbare kaart en gezien onze progressie die we gemaakt hebben de laatste weken mocht dit niet mislopen .

We starten in een iets wat nieuwe opstelling met Charlotte central achterin en Laura op het middenveld dat zeer goed uitpakte met als resultaat dat Laura het eerste doelpunt scoort van de zoveel die nog moesten komen . Enige minpunt, Laura die uitvalt juist voor de pauze met een slapende voet haha.

De tweede helft is zoals de eerste helft met eenrichtingsvoetbal . Doelpunt dat we tegen krijgen was op een stilstaande fase ( vrijetrap ) en werd mooi onder de lat binnen getrapt . Toch moest onze doelvrouw een paar keer gepast tussen komen om toch iets van werk te hebben gekregen . Wat positief is, wat de uitslag ook was, toch zijn we verder blijven voetballen en hebben we de wedstrijd mooi uitgespeeld. Top gedaan Dames!

Doelpunten: 6 Céline - 5 kaily - 1 Laura - 1 Emma - 1 jana


Dames A: KSV Bredene - BS Westhoek A   5-2

Verslag Dames A - Westhoek A 5-2

Onze dames namen het vandaag op tegen Westhoek, die net als ons ook overgekomen zijn van 2e provinciaal. We begonnen, in vergelijking met de voorbije weken, rap druk te zetten. Dat resulteerde al na 10 minuten met de 1-0, via Joke en Lisa belande de bal bij Audrey, die met een mooie controle de bal naast de keepster legde. 10 minuten later al de 2-0, die begon bij Tiffany, via Joke en Lisa belande de bal terug bij Audrey, een perfecte counter uit het boekje. In de 30e minuut wat ophef nadat Sarah geraakt werd in een kopduel, waardoor Bredene enkele minuten met 10 man speelt. In de 38e minuut probeert Lisa van ver en de bal ging perfect over de keepster, 3-0. In de 45e minuut krijgen we de 3-1 tegen en dat is dan ook de ruststand. De 2e helft begon wat slordiger dan de 1e en het is wat zoeken voor de meisjes. In de 55e minuut valt dan toch da 4-1, een perfecte pas van Audrey naar Alaia die de bal mooi binnen krult. 5 minuten later valt de 4-2 en je merkt toch wat meer geloof terug bij Westhoek, maar gelukkig kan Alaia de 5-2 mooi binnen trappen. We spelen de match gewoon rustig uit en winnen verdiend met 5-2.

Volg ons via Facebook