• ONE OF THE POSTS •

wedstrijden 7-8-9 december 2018

Heren A: KSV Bredene - KE De Haan   1-1

Heel wat volk op Bredene voor de derby tegen het De Haan van onze vriend Kris Brackx. Beide ploegen voetbalden heel wat kansen bij elkaar, zo moesten de supporters zeker geen kou lijden.
De match begon in het voordeel van Bredene wat resulteerde in de 1-0 na voorzet van Tahiri, keurig afgewerkt met het hoofd door Kimpe en dit reeds na 12 minuten.
Een 10-tal minuten later volgde er een mooie kans via Dylan maar Thieren pareerde zijn schot op mooie wijze. Het sein voor De Haan om de wedstrijd over te nemen want Bredene verloor volledig de pedalen, gelukkig voor KSV zonder tegendoelpunt.
Net voor de rust was het toch prijs na een misverstand achteraan netjes afgewerkt door Simoen.Zo stonden de borden bij de rust terug in evenwicht.


De pauze gaf Bredene de mogelijkheid om terug het gaspedaal in te drukken maar de afwerking verliep niet naar wens. Eerst trof Dylan de binnenkant van de paal daarna viseerde Mo de onderkant van de lat.Een kwartier voor tijd nam De Haan terug over en hadden wij een attente Sofean nodig om de stand op 1-1 te houden.

Alles bij elkaar gerekend een terechte uitslag!


Zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd van 2018 thuis tegen Eernegem. Op naar een 16de wedstrijd zonder nederlaag!
Inkom is gratis voor deze partij. Allen welkom vanaf 9u op onze kerstmarkt tvv onze jeugdploegen.

Volg ons via Facebook