• STEUNZOLEN •

Wat is een "Dynamische Footscan"?

Voetgerelateerde problemen kunnen je helemaal uit balans krijgen en zowat 80% van de mensen krijgt er ooit mee te maken.

U kan veel van deze klachten verhelpen of voorkomen met 3D-geprinte steunzolen (Phits) die gebaseerd zijn op uw dynamische loopanalyse via de footscan, een technologie waarin Otkas al jaren in gespecialiseerd is.


De RS Footscan is een apparaat waarmee het looppatroon zowel statisch als dynamisch, digitaal geanalyseerd kan worden.  De verkregen data worden omgezet in bewegende beelden, gemiddelden en grafieken. De loopanalyse gebeurt onder begeleiding van een kinesitherapeut/bewegingsconsulent.  Na de analyse wordt er beslist of orthopedische steunzolen noodzakelijk zijn. De steunzolen worden tevens door ons afgeleverd.


Onze steunzool beantwoordt aan uw specifieke noden en zorgen bij iedere stap voor sturing en ondersteuning die u nodig hebt. U staat bij iedere stap stevig in uw schoenen, of het nu uw dagdagelijkse schoenen, sportschoenen, werkschoenen, fietsschoenen, golfschoenen of voetbalschoenen zijn, wij kunnen u aan een oplossing helpen voor al uw activiteiten en voor elk type schoen.Gegevens:

Otkas Paramedische Praktijk
Voorhavenlaan 98-100
8400 Oostende

Tom Decorte
0477/626864

[email protected]