• ACCOMMODATIE  •

Trainingscomplex jeugdopleiding

K.S.V. Bredene beschikt over een complex dat voldoet aan de basis eisen om een JO te organiseren. Net naast de velden ligt het zwembad en sportcentrum, waar de club ook gebruik van mag maken.

De velden zijn toegankelijk zowel langs de parking als via het sportcentrum. Er is voldoende parking voorzien.  De velden zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Faciliteiten spelers

Er zijn voldoende kleedkamers ter beschikking van de JO.

Hoofzakelijk liggen de 6 kleedkamers tussen de voetbalvelden. Ze zijn voldoende onderhouden en voorzien van de standaarduitrusting.  Tevens kunnen ook de kleedkamers van de sporthal worden gebruikt. Bij grotere evenementen, zoals jeugdtornooi en -dag, wordt ook de polyvalente zaal in de sporthal ter beschikking gesteld. Er zijn informele berichten dat zowel de kleedkamers als de kantine in de toekomst een upgrade zullen krijgen; een datum werd niet bevestigd.

Verblijfsfaciliteiten

De club heeft een bescheiden kantine, waar spijs en drank voorzien zijn. Er is ook een frituur, ten voordele van de jeugd aanwezig. Voor het invullen van wedstrijdblad, ontvangst van scheidsrechter, maar ook voor aansluitingen en vertrouwelijk gesprekken is er een afzonderlijke, rustige bureaucontainer voorzien met toegang tot het internet. Er is een afzonderlijke vergaderruimte in de in het zwembad dat door de sportdienst ter beschikking gesteld wordt en door de club kan gebruikt worden. Voor het bewaren van materiaal voor alle ploegen zijn er verscheidene containers, toegankelijk voor trainers en de materiaalmeester.

Velden jeugdcomplex

De club beschikt over twee kunstgrasvelden en een grasveld, eigendom van de gemeente Bredene.

Voor de voetbalschool maakt de club eveneens gebruik van de sporthal, voornamelijk in de wintermaanden.

Beschikbaarheid velden

voor jeugdopleiding

Alle velden worden optimaal gebruikt en gedurende de week integraal voor de club voorbehouden.

In de vakantieperiode worden de velden overdag, door de gemeente, uitgeleend aan oa CrossPass.

Dit is voor de club geen probleem.

 Indoor trainingsfaciliteiten

In de wintermaanden stelt de sportdienst de polyvalente zaal ter beschikking. Deze sportzaal beschikt over matten, klimramen, banken ttz voldoende materiaal om voor de onder- en middenbouw een basis training te geven. Zij het dan in opgesplitste groepen en met een aangepast programma